MİLLETVEKİLİ ÇALIK’DAN HASTANEYE DENETİM BASKINI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne yöneticilere bilgi vermeden denetlemeye gitti.
Milletvekili Çalık, Beydağı Kampüsünde faaliyetine devam eden Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne yaptığı ani ziyarette, yanında hiçbir yönetici olmadan önce acil serviste bulunan hasta yakınları ile görüştü. Burada kendisine sosyal medya ve telefon mesajı ile iletilen şikayetlerin bulunduğunu belirten Çalık, “Hiç kimseye haber vermedim. Çocuk acilde sıkıntı var dediler, onu görmeye geldim” dedi.
Acil serviste bekleyen hasta yakınları ile görüşen Çalık, vatandaşlara, “Bir sıkıntınız, karşılaştığınız bir sorun var mı? Burayla ilgili olarak bana şikayetler geldi. Sıkıntı olup olmadığını kendim görmek istedim. Bir aksaklık olup olmadığına bakmak ve bir sıkıntı varsa sizlerden duymak istedim” dedi.
Hasta yakınlarından her hangi bir şikayetle ifadesi duymayan Çalık, “Habersiz geldim, ancak herkes görevinin başında” dedi.
Çalık, acil serviste vatandaşlarla görüşürken, o esnada Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe geldi. Çalık, Boztepe’ye, “Bana maillerden ve mesajlardan birkaç sıkıntı ve şikayet geldi. Karşılama, ağırlama ve uğurlamadan öte tedavide problemlerin olduğu belirtiliyordu. Gördüğüm ortam çok güzel” dedi.
Çalık, acil servis ile birlikte kadın doğum ve servislere geçerek burada vatandaşlarından bir sorun ve sıkıntıları olup olmadığını sordu. Çocuk servislerde yatan çocuklarla da sohbet etti
Ziyaretin ardından konuşan Çalık, “Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizi ziyaret ettik. Burada ani bir ziyaret yaptık ve yöneticilere haber vermeden acil servisten başladık vatandaşlarımızdan acil servis ile ilgili olarak bize aktarılan bilgiler vardı. Onları gelip yerinde görmek istedim. Malatya’da hasta memnuniyetinin yüzde 75 olduğunu biliyoruz. Bütün hastane yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, yeni yapılacak olan 300 yataklı hastanemiz hizmete girene kadar özel dal hastanesi olarak hizmetine devam edecek” dedi.
Ziyaret için Çalık’a teşekkür eden Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Vahap Boztepe ise, hastaların randevu alarak hastaneye gelmeleri halinde hiç beklemeden muayene olabileceklerini belirterek, internet üzerinden veya telefonla 182’den randevu alınmasını istedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam