MİLLETVEKİLİ ÇALIK’DAN MAHALLE MUHTARLARINA ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, cumhurbaşkanlığı seçimi için “Bir milletin adamı var, birde çatının üzerine çıkan adam var” dedi. 
Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde partili yönetici ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Tandoğan Mahallesi Muhtarı Yusuf Gökalp ve Selçuklu Mahallesi Muhtarı Halil Ayas’ı ziyaret ederek, mahallenin sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Ziyaretleri esnasında vatandaşlarla da sohbet ederek, sorun ve talepleri alan Çalık, AK Parti mensuplarının halkın yanına hem seçimden önce ve hem de seçimden sonra da geldiğini belirterek, “AK Parti olarak ilk gün göreve başlarken ‘hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ diye başlamıştık. O günden bugüne dönüp baktığımızda gerçekten hiçbir şey eskisi gibi değil. Bugün binlerce kez şükürler olsun, hak ve özgürlükler açısından, kişi başına düşen milli gelir acısından, ekonomi açısından, eğitim, sağlık, ulaşım açısından gerçekten hiçbir şey eskisi gibi değil. İşte bu 12 yılın sonunda Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta hem Avrupa’da ve hem de Türkiye’de artık insanların çok ciddi manada dikkatini çekiyor” dedi.
Çalık, Türkiye’nin bölgedeki gelişmelere asla sesiz kalmadığını belirterek, “Türkiye mağdurların ve mazlumların yanında olduğu sürece karşımızda uluslararası güçlerin var olacağını hepimiz biliyoruz. Şimdi 10 Ağustos’ta bir milletin adamı var, bir de çatının üzerine çıkan adam var. Biz Allah nasip ederse, milletin adamı ile yola devam edeceğiz. 30 Mart’ta yaşanan süreci ve nelerin yaşandığını biliyorsunuz. Milletimiz bunun karşısında dimdik durdu. En büyük dik duruşu Malatya gösterdi. Bütün yapıların, başta da paralel yapının karşısında durdu” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam