MİLLETVEKİLİ ÇALIK'TAN POLİS TEŞKİLATI'NIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜ MESAJI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Her türlü zorluğu göğüsleyen Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyorum” dedi. 
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Milletvekili Çalık, “İlk kurulduğu günden bugüne kadar, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan iç ve dış tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine şiar edinen ve bu uğurda her türlü zorluğu göğüsleyen Türk Polis Teşkilatımızın 169. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Bu kutsal vazifeyi ifa ederken şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sonsuz şükran ve saygılarımı sunuyorum. Ayrıca, halen görevlerini büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüren polis teşkilatı mensuplarına ve emeklilerine aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam