MİLLETVEKİLİ ŞAHİN’DEN ÇAKIR’A “HAYIRIL OLSUN” ZİYARETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. 
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın da bulunduğu ziyarette konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, “Her şeyden önemlisi 30 Mart seçimlerinde AK parti’nin ve milletimizin milli irade zaferi olmasına rağmen, ama maalesef biliyorsunuz o süreç içerisinde özellikle ülkede bugüne kadar ne zaman göstergeler iyiye gitmişse, tarihin belki 150-200 yıllık döneminden bu tarafa aynı şekilde süre gelmiştir. Bu süre içerinde bir takım derin güçler, karanlık güç odakları, içerde ve dışarıda bağlantılı olanlar insanlarımız arasına nifak sokmaya çalışmışlardır. Bu seçim kesinlikle AK Parti ve diğerleri ile, bunlar içerisinde siyasi partiler ve siyasi parti gibi davranan bir takım derin yapılanmalar da olmak üzere bekledikleri sonuçlara alamadılar ve milletimiz yine burada akli selimi ön plana çıkartı ve almış olduğumuz oylarda onların yüzlerinde şamar diye yankılanmaya başladı. Akabinde, daha seçim bitmeden Cumhurbaşkanlığı seçimini de gündeme getirmeleri de yine kesinlikle sinsi bir planın başlangıcıdır. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerini her zaman için tartışmalardan uzak tutmaya çalışsak bile, 2007 yılında yapılanları biliyorsunuz, ne zaman sivil demokrat Cumhurbaşkanı bu arenaya çıkmış olsa, arkasında birçok kirli eller tuzaklar kurmaya çalışıyorlar. Bu seçimlerde gerçekten AK Parti’nin zaferi olmasına, milletin zaferi olmasına rağmen biz zaferimizi bile doğru dürüst kutlayamadık. Diğer siyasi partiler ve cemaat denilen paralel yapılarda hezimetlerini örtbas etmeye çalışıyorlar ve şuanda cumhurbaşkanlığı seçimlerini tartışmaya açmaya çalışıyorlar. Biz hiçbir zaman oların kurmuş olduğu tuzaklara düşmeyeceğiz” dedi.
Şahin, AK Parti’nin seçim sistemini dar bölge yapmak için bir düşüncede olduğunu belirterek, “Bu sistemi uygulayan ülkeler var. Batı ülkelerinin de uyguladığına vakıf olmaktayız. Madem öyle, işte böyle. Buyurun gelin hodri meydan” diye konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Çakır ise, seçimlerde yoğun bir tempo ile çalışıldığın, Malatya’nın her metrekaresinin dolaşıldığını, herkese ulaşılmaya çalışıldığını söyleyerek, “Seçimlerde vatandaşlarımızın sorunlarını, sıkıntılarını ve onların önerilerini dinleme fırsatımız oldu. Çok önemli bir süreci yaşamış olduk. Neticede milletimiz iradesini sandıklarda gösterdi ve bizlere bu görevi tebliğ etmiş oldular. Buna layık olmamız lazım. Teşekkürü hizmet ile yapmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu süre içerisinde büyükşehir ile birlikte yeniden yapılanmanın çalışmalarını sürdürüyoruz. Çalışma arkadaşlarımızı, görev dağılımlarını, iş şemasını ve iş yörengelerini hazırlıyoruz. Meclis’te norm kadrolarımız belirlendi, bütçelerimiz belirlendi. Netice itibariyle önümüzdeki 5 yılın stratejik planlamasını, hizmet planlamasını yapıyoruz. Ortaya koymuş olduğumuz projeler çerçevesinde daire başkanlarımız çalışmalarına başladılar. Sahadaki çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapıyoruz. Milletvekillerimizle birlikte ilimizin sorunlarını çözümüne yönelik çalışmalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam