MİLLETVEKİLİ ŞAHİN'DEN İL EMNİYET MÜDÜRÜ ULUAYAK'A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Nuri Uluayak'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
Beraberinde, AK Parti İl Başkan yardımcıları Hakan Kahtalı ve Mahmut Özer ile İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada, "Bizim için güvenlik teşkilatımız, polisimiz, hayatımızın her zerresinde bize lazım olan kurumumuzdur. Bugüne kadar yapılmış olunan çalışmalarda AK Parti olarak çok güzel ciddi düzenlemeler yaptık. Devletle millet arasındaki ilişkilerin sıcaklığını emniyet güçleri belirliyor. Emniyet güçlerimiz görev yaptığı her noktada insanlarımızla temas halinde. Vatandaşlarımızın başlarına bir olay geldiğinde başvuracakları ilk merci emniyet güçlerimiz oluyor. Emniyet mensuplarımızın hadiseleri yorumlama yöntemi, insanlarımıza yaklaşım biçimleri, devletin millete olan güvenini, milletin de devlete olan bakışını tesis etmiş oluyor. Belki bugüne kadar vatandaşla devlet arasında ciddi birtakım sıkıntılar vardı. Bugün baktığımızda insanımızın kafasındaki polis profiliyle şimdiki polis profili tamamen değişti. Polisimizin hareket tarzları, kullandıkları üslup çok daha farklı bir noktaya geldi" dedi.
İl Emniyet müdürü Nuri Uluayak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Buradaki hizmetlerin yapılmasında sayın milletvekillerimizin bizlere çok büyük destekleri oluyor. Bu ilin huzurunun, güvenliğinin sağlanmasında ve yaptığımız bütün yatırımlarda emniyet teşkilatı olarak sayın vekilimizin büyük desteklerini görüyoruz. İnşallah bundan sonra da desteklerinin devamını bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam