MİNİK ÖĞRENCİLERE “HOŞGÖRÜ VE FARKLILARI KABUL“ ANLATILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün okullarda öğrencilere yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında, 75. Yıl Cumhuriyet Anaokulu’nun minik öğrencilerine polislerin görevlerinin ne olduğu hakkında bilgiler verildi.
Toplum Destekli Polisler tarafından verilen bilgilerde; minik öğrencilerin tanımadığı kişilerden uzak durmaları gerektiği, yabancı kişilere kapıyı açmamaları, kayıp olunca neler yapmaları, ev adreslerini ve telefon numaralarının muhakkak ezberlemeleri gerektiği ve Alo 155 canlandırma ve oyunlarla anlatıldı.
Malatya Değerler eğitimi Projesi kapsamında Şubat-Mart ayı etkinliği olan "Hoşgörü Farklılıkları Kabul" konusunda polis memuru Adem Korkmaz minik öğrencilere konuşma yaptı. Korkmaz konuşmasında, her bireyin farklı özelliklerinin olduğunu bu özelliklere saygı ve hoşgörüyle yaklaşılması gerektiğini, bu farklı özelliklerin şişmanlık veya zayıflık, uzun veya kısa olmak, saçların kıvırcık olması, rengin kızıl olması, konuşmada kekemelik, gözlük kullanmak gibi birçok farklılıkların olabileceğini ifade etti. Korkmaz, birbirimizi farklılıklarımızla kabullenmemiz gerektiğini, farklı olmamızın dünyada sahip olduğumuz en büyük zenginlik olduğunu anlattı. 

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam