MÜCADELELERİ HEP BÖYLE OLSUN

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

  Derebeyleri Taraftar Derneği Başkanı Murat Soysal, her zaman Yeni Malatyaspor'un yanında olduklarını belirterek, "Sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşacağız" dedi.

  Soysal, taraftarların her zaman takıma sahip çıktığını belirterek, "İlk yarının bitiminde bazı dedikodular çıktı. Biz bunlara kulak asmadık. Bizim taraftarlarımızın görevi takımımıza sahip çıkmaktır. İkinci yarı hazırlıklarımıza başladık. Bizde ikinci yarının ilk maçında takımımızı Şampiyon olmuş gibi karşıladık. Hava koşulları nedeniyle gelemeyen arkadaşlarımız vardı. Takımıza 90 dakika destek verdik. 6-7 bin taraftarla oynadık. O taraftarlarımızla birlikte son maçımıza kadar destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

  Yeni Malatyaspor teknik direktörü Feyyaz Uçar'ın kendilerine teşekkür ettiğini belirten Soysal, "Futbolda son zamanlarda taraftarlar takımlarını yalnız bırakıyor. Ama biz takımımızı karda ve kışta hiçbir zaman yalnız bırakmayız. Taraftarın bittiği bugünlerde Feyyaz hocamız bana teşekkür etti. Aslında o stadyuma gelmek önemli değil. O stadyumda takıma verilen destek önemlidir" diye konuştu.

  TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasında futbolcuların sahaya yüreklerini koyduklarını dile getiren Soysal, şunları söyledi: "O sahada bırakın koşmayı, insan yürüyemez bile. Futbolcular o ağır saha koşullarına rağmen yüreklerini koydular sahaya. Ben futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Gerçekten inanıyorum ki saha zemini daha iyi olsa, sonuç çok farklı olurdu.”

  Soysal, takımın her zaman arkasında olduklarını belirterek, "İkinci yarının ilk maçında çok güzel mücadele edildi. Futbolcu kardeşlerimden tek istediğimiz, sezon sonuna kadar böyle mücadele etmeleridir. Böyle mücadele olduğu zaman, Şampiyonluk kendiliğinden gelir. Biz taraftar olarak elimizden ne geliyorsa, bugüne kadar yaptıklarımızın daha fazlasını yapacağız. Takımımızın her zaman arkasındayız" diye konuştu./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam