MÜFTÜLÜK, HUZUREVİ’NDE İFTAR PROGRAMI YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Müftülüğü tarafından Huzurevinde iftar yemeği verildi. 
Programa Diyanet İşleri Başkanlığı, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Han, İl Müftüsü Ümit Çimen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç, Kale İlçe Müftüsü Emin Yılmaz ile Huzurevi sakinleri ve çalışanları katıldı.
Yemek programı öncesinde Daire Başkanı Abdurrahman Han ve İl Müftüsü Ümit Çimen, Huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet ettiler. Huzurevi Salonunda yapılan program Topsöğüt Mahallesi Karşıyaka Camii İmam Hatibi Muhammed Yılmaz tarafından icra edilen ilahiler ve Kale İlçe Müftümüz Emin Yılmaz’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti başladı.Programda Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Han, “Bugün sizlerle beraber olmak, iftarı sizlerle açmak adına burada bulunmaktayız. Sizler, bizim için çok önemlisiniz. Sizlere Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet Görmez’in selamlarını getirdim” dedi ve duygusal bir konuşma yaptı.
İl Müftüsü Ümit Çimen’in yaptığı iftar duasının ardından akşam ezanının okunması ile birlikte yemeğe geçildi.
İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç’ın yaptığı yemek duasından sonra Huzurevinin bahçesinde Huzurevi sakinleriyle birlikte çay içip, sohbet edilmesinin ardından program sona erdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam