MUHASEBECİLER ODASI, BAŞKAN GÜRKAN'I ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ramazan Bozkurt, "Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizde bulunmaya geldik. Oda olarak üzerimize düşen bir konu olursa sayın Başkanımızın her zaman yanında olacağız" ifadelerini kullandı.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, sivil toplum kuruluşlarını çok önemsediklerini ifade ederek, "Demokrasinin vazgeçilmez unsularından biri de sosyal taraflardır. Bunlar meslek odaları, sivil toplum örgütleri, dernekler, sendikalar ve kanaat önderleridir. Şimdiye kadar ki yönetim anlayışımız da özellikle şehrin değerleri ile şehri yönetmeye gayret ettik. Bundan sonra ki süreçte de şehrin değerleri ile şehri yönetmeye gayret edeceğiz. Sivil toplum örgütlerinin fikirleri, düşünceleri ve önerileri şehri yönetmemiz de bize yol haritası olacaktır" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam