MÜSİAD, 1. OSB MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, 1. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ile yönetim kurulu üyeleri, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar ile bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar, “MÜSİAD’ın Türkiye genelinde ve Malatya’mızda yaptığı işler ve iş dünyasına sağladığı katkılar sağlıyor. MÜSİAD’ın bu anlamda yaptığı icraatları biliyoruz. Bizde her zaman MÜSİAD’ın emrindeyiz” dedi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar’a teşekkür ederek, “Organize Sanayi Bölgeleri’ne ziyaretlerimizi geciktirdiğimizi fark ettik ve hemen programımıza aldık. Biz sanayici ve iş adamlarıyız. Organize Sanayi Bölgeleri ile iç içe olmamız gerektiğini biliyoruz” diye konuştu.
Balin, Organize Sanayi Bölgeleri’nin ülke ekonomisine ciddi katkılar sağladığına dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Organize Sanayi Bölgeleri bir şehrin gelişimine katkı sağlayan en büyük lokomotiflerden birisidir. Sanayinin olduğu şehirde gelişme ve büyüme çok daha hızlı olur. Bunun yanında ülke ekonomisine de çok ciddi katkılar sağlar. Biz MÜSİAD olarak kurulduğumuz günden bu yana sanayici ve iş adamlarıyla birlikte Türkiye ekonomisine ciddi anlamda faydalar sağladık. Bunun yanında ekonomiye de yeni yeni isimler kattık. Sanayide çalışan, burada mal üreten çok değerli sanayicilerimizin ülke ekonomisine ciddi manada faydalar var. İhracatlarıyla ülkemize döviz getirmektedirler. Bunun için Organize Sanayi Bölgeleri bizim için büyük önem taşıyor.”
Belirli meslek gruplarındaki fabrikaların dağılımının titizlikle yapılması gerektiğini ifade eden Balin, “3. Organize Sanayi Bölgesi olarak tabir ettiğimiz ama daha sonra 1. Organize Sanayi Bölgesine ilave edilen sanayi bölgesinin de Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2. Organize Sanayi Bölgesi kurulduğunda o zaman çok müteşebbis yoktu. 5084 Sayılı yasadan sonra 2. Organize Sanayi Bölgesi dolmaya başladı. Ancak bana göre orada bir hata yapıldı. Organize Sanayi Bölgesi düzenlenirken belirli meslek grubundaki insanları bir araya toplayarak, farklılaştırmak gibi bir düzen içerisine konulmadı. Ben inanıyorum ki, 3. Organize Sanayi Bölgesi bu titizlik içerisinde yapılır. Bu konuya dikkat edilir ve altyapılarda buna göre dağıtılırsa Malatya için çok faydalı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Ziyarette; MÜSİAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcıları Engin Erdemir, Hasan Kundaktepe ve Hüseyin Apak, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kaya ve Yasin Eroğlu ile Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan da yer aldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam