MÜSİAD YÖNETİMİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ULUAYAK’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi yönetimi, Başkan Mehmet Balin’in başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ı makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun ‘ dileklerini iletti. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Uluayak, MÜSİAD heyetine teşekkür etti.
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Mehmet Balin, MÜSİAD’ın Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında edindiği tecrübesini, buradaki insanlarına aktararak, bu birikimden onların da yararlanmalarını sağlayıp, çok önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğini ifade etti. Başkan Mehmet Balin, şunları söyledi:
“Biz, gittiğimiz yerlerde, modern, fakat acımasız dünyanın dar kalıplarıyla hareket etmeyen, rekabet ederek değil, paylaşarak büyümeyi, sürtüşerek değil, anlaşarak hareket etmeyi prensip edinmiş, bunu, kendisine bir yaşam tarzı olarak benimsemiş insanlarız. Sadece benim olmalı, ya da, ben varsam, başkasına hayat hakkı tanımam demeyip, buyur gel, hepimize yer var, birlikten güç doğar, demeyi ilke edinmiş, işadamlarından oluşuyoruz. Bulunduğumuz ortamlardaki Ticaret ve Sanayi Odaları veya benzeri meslek örgütleri ya da diğer STK'ları, bizim rakiplerimiz değil, paydaşlarımız, iş ortaklarımızdır. Zaten MÜSİAD, bu ve benzeri temel yaklaşımları sebebiyle, ilklerin kuruluşu olmuş, bir taraftan, farkını ortaya koyarken, diğer taraftan, ayrılıkları ön plana çıkarmayan sıcak yaklaşımı sebebiyle, 24 yıl önceki kuruluşundan bugüne kadar, bu sebeple, kararlı şekilde, itibarını her gün daha da arttırarak, çalışmalarını sürdürmüştür, bundan sonra da sürdürecektir.“
Başkan Balin, “Bize soruyorlar, MÜSİAD kimlerle bir araya gelebilir, kimlerle işbirliği yapabilir, kırmızı çizgileri nedir diye? En kısa ifadesiyle söylemek gerekirse, MÜSİAD, üyelerinin ve milletinin yararına iş yapmak amacıyla, kendisiyle beraber olmaktan, yan yana bulunmaktan rahatsız olmayan, herkes ve her kurum ile bir araya gelir, işbirliği yapar” dedi.
Ziyarete, Başkan Yardımcıları Ergin Erdemir, Hasan Kundaktepe, Hüseyin Apak, Murat Tokmak, Hüseyin Kalan, yönetim kurulu üyeleri Nazım Akkaya, Kasım Altunkkaya, Mustafa Kaya, Nejdet Seçilmiş ve Genç MÜSİAD Başkanı Enis Aydoğan katıldı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam