MÜSİAD’DAN MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 MÜSİAD Malatya Şubesi Yönetimi Malatya Müftülüğü görevine yeni başlayan Müftü Ümit Çimen’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, “MÜSİAD Yönetim Kurulu olarak sizlere yeni görevinizde hayırlı olması amacıyla ziyarette bulunuyoruz. Yeni göreviniz hayırlı olsun. İnşallah Malatya’ya güzel hizmetler yaparsınız. Bundan sonra Malatya’daki hizmet döneminde MÜSİAD olarak yapılacak organizasyonlara destek vermek için hazır olduğumuzu ifade isteriz. Malatya güzel bir şehir. Malatya’ya gelen bütün bürokratlarımız ayrılırken memnun bir şekilde ayrılıyorlar. Hep beraber Malatya’ya hizmet edeceğiz” diye konuştu.
Müftü Ümit Çimen ise, “Allah mahcup etmesin, utandırmasın. Malatya’da 2 haftadan beri görev yapıyorum. Malatya’nın güzelliklerini hep duyuyorduk. Ben ilk defa Malatya’ya geldim. Malatya gerçekten temiz ve düzenli bir şehir olmakla birlikte gıyaben Malatyalıların çalışkan, üretken insanlar yetiştirdiğini biliyoruz, önemli simalar yetiştiren bir şehrimiz. Bununla birlikte ben Malatyalıların okuyan ve üretken insanlar olduğunu, bununla birlikte ehli gönül insanlarının çok olduğunu, birlik ve dirlik içerisinde kardeşlik ruhunun canlı olduğunu biliyoruz. Buraya gelince bunu gördüm. İlimizin hayrı için, huzuru için, güzelliği için Malatya Müftülüğü olarak her zaman işbirliğine hazırız” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam