MÜSİAD’TAN YEŞİLYURT KAYMAKAMI NESİM BABAHANOĞLU’NA ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) yöneticileri, Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu’nu ziyaret etti. 
Ziyarete, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyarette konuşan Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise, dernek olarak istişareye önem verdiklerini ifade ederek, MÜSİAD olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktardı. MÜSİAD olarak hazırladıkları raporları ilgili hükümetin yetkililerine bildiklerini söyleyen Balin, “Hazırladığımız raporlardan ilgili hükümetler istifade ediyorlar” ifadelerini kullandı.
Toplumun her sorununa duyarlı olduklarını belirten Balin, “Sadece ekonomik değil, başka sorunlar konusunda duyarlı davranıp, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda görüşlerimizi dile getiriyoruz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam