“ÖDENEKLERİ VERİMLİ KULLANMAYA ÇALIŞTIK”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, “Ödenekleri en verimli şekilde kullanmaya çalıştık” dedi.
İl Özel İdaresi Salonu’nda, İl Özel İdaresi birim müdürlerinin de yer almasıyla İl Genel Meclisi üyelerine 2013 yılı çalışmalarıyla ilgili faaliyet raporu hakkında bilgi aktaran İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, 30 Mart 2014 mahalli seçimiyle birlikte Malatya’nın büyük şehir olacak olmasından dolayı İl Özel İdaresi’nin kapanıp, büyük şehir belediyesine bağlanacağını hatırlatarak, “14 Mart itibariyle işçi sayımız 192, 178 memur ve 57 hizmet alımı çalışanlarıyla birlikte hizmetleri yürüteceğiz” ifadesini kullandı.
228 araçları bulunduğunu söyleyen Kaya, İl Özel İdaresi olarak iştiraklerinden de söz etti. Kaya, Malatya Orman ve Mobilya İşletmesi A.Ş.’ye (MORMAŞ) yüzde 82, İş Geliştirme Merkezi’ne (İŞGEM) yüzde 65, Malatya Ekmek Gıda Sanayi A.Ş.’ye (MEGSAŞ) yüzde 17, organize sanayi bölgeleri ile diğer bazı iştirakleri bulunduğunu dile getirdi.
Geçen yıl yaptıkları hizmetleri birim birim dile getiren İrfan Kaya, geçen yıl 76 sondaj vurduklarını bildirdi. 47 üniteye güneş enerji hizmeti götürdüklerini söyleyen Kaya, 30 köyü de kanalizasyona kavuşturduklarını vurguladı. İrfan Kaya, Malatya’da 300 köy ve mezrada kanalizasyon bulunduğunu da aktardı.
İrfan Kaya, “Ödenekleri en verimli şekilde kullanmaya çalıştık” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da 5 yıllık İl Genel Meclisi dönemlerinde İl Özel İdaresi ile koordineli şekilde çalıştıklarını belirterek, “Mart ayı sonunda olağan üstü toplanıp, 5 yıllık İl Genel Meclisi dönemini tamamlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam