ÖĞRENCİLER, FETHİ GEMUHLUOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİNE TERCİH ZİYARETİ YAPTI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Arguvan İlçesi Atmalılar İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencileri Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesini ziyaret ederek, okul hakkında bilgi edindiler. 
Atmalılar İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Sedat Alman yaptığı açıklamada “Öğrencilerinin yapacakları okul tercihlerinde liseler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla ilimizdeki okulları ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda Yeşilyurt Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesine bir gezi düzenledik. Okul müdürümüz ve diğer öğretmenlerimizden okul hakkında bilgi aldık. Öğrencilerimiz memnun ayrılıyorlar,ilgilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Hüseyin Kara da, öğrencileri okullarında görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Tercih yapacak öğrencilerimize okulumuzu ve pansiyonumuzu tanıtıp,okulla ilgili bilgi verdik. İnşallah okulumuzu tercih eder, kazanır ve burada okumaya hak kazanırlar” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam