ÖĞRENCİLERE HAYIRSEVERLERDEN İFTAR YEMEĞİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Çocuk ve gençlerin vatana ve millete hayırlı evlatlar olarak yetişmeleri ve dini bilgileri almaları için faaliyet gösteren yurtta, öğrencilere iftar yemeği verildi. 
Yakınkent 10 bin konutlardaki Hilal Erkek Öğrenci Yurdu’nda verilen iftar yemeğinde konuşan yurt sorumlusu Hasan Şahiner, “Malatya Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği bünyesindeki Hilal Erkek Öğrenci Yurdu’nda, yatılı olarak fakir aile çocukları barındırılmaktadır. Ramazan ayı dolayısıyla hayırsever iş adamı ve esnaflarımız iftar yemeği veriyorlar. Bugün de kuyumcu esnaflarımızdan Mustafa Abacı kardeşimiz iftar yemeği verdi. Geçen sene de Suriyelilerle birlikte iftar yemeği vermişti. Bu sene de öğrenci yurdumuzda verdi. Kendisine teşekkür ediyor, hayrının kabul olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyoruz. Ramazan ayında iftar veren iş adamı ve esnaf sayımızın artmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Şahiner, “Yapılan hizmet insanlığa yapılan hizmettir. Çocuklarımıza dinini ve Kuran-ı Kerim öğretiyoruz” diyerek, Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği bünyesinde Malatya’da 17 yurtları bulunduğunu kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam