ÖĞRENCİLERE PROJE KAPSAMINDA GEZİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Sürür Abdurrahman Serttaş Ortaokulu öğrencileri Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün ÇOGEP kapsamında yürüttüğü “Adım adım gelecek” adlı proje kapsamında Malatya’yı gezdiler. 
Öğrencilere önce Malatya Belediyesi seminer salonunda toplum destekli polisler tarafından bir seminer verildi.
Daha sonra Malatya Park AVM’ de yemek yedikten sonra “Kaptan Amerika” adlı oyunu izleyen öğrenciler bowling de oynadılar.
Geziye katılan öğrencilerden Hamdi Şen duygularını şu şekilde dile getirdi, ‘’Gezi benim için bilgilendirici ve son derece eğlenceli geçti, hayatımda ilk defa bowling oynadım. Sinemayı arkadaşlarımla izlemek çok güzelmiş. Sınavlardan sonra böyle eğlenmek büyük bir ödül oldu.’’
Geziye gözetmen öğretmen olarak katılan Sürür Abdurrahman Serttaş Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hayrettin Taşdöğen ise, öğrencilerin geziden çok keyif aldıklarını, doyasıya gezip eğlendiklerini, ilk defa bowling oynayan çocukların hayatında bu yönüyle unutulmaz bir anı olarak hafızalarında yer aldığını söyledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam