ÖĞRETMEN OKULLARININ KURULUŞUNUN 166’NCI YILI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Öğretmen Okulları’nın kuruluşunun 166’ncı yıldönümü Malatya Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi’nde kutlandı.
Törene; Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Garnizaon Komutanı Cengiz Özer, Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.
Program, Yeşilyurt Kaymakamı Babahanoğlu ve konukların resim sergisini açması ve serginin gezilmesi ile başladı. Okul Müdürü Hüseyin Kara’nın açış konuşmasından sonra emekli öğretmen Turan Çolakdalcı, öğrencilik yılları anılarını konuklarla paylaştı.
Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, Öğretmen Okulları’nın 1848'den bu yana değişik isimlerle faaliyette olduğunu söyleyerek, “Ülkemize sayısız değerli insan yetiştiren bu okullarımız oldukça önemli kurumlarımızdır” dedi.
Şiir ve müzik dinletisi ve halkoyunları gösterisi ile devam eden program, Öğretmen Okulları konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilere Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu tarafından tablet bilgisayar hediye edilmesi tamamlandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam