OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink için memleketi Malatya’da doğduğu mahallede düzenlenen törende sabıkalı bir gencin, yürüyüş yapan gruba silah çektiği iddia edilmişti. 19 Ocak'ta meydana gelen olaydan 11 gün sonra yaşanan olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

  Hrant Dink için düzenlenen anma töreninde sabıkalı olduğu kaydedilen E.T. isimli erkek şahsın, yürüyüş yapan gruba silah çektiği ileri sürülmüştü. Olaydan 11 gün sonra ortaya çıkan güvenlik kamerası gerçeğin anlaşılmasını sağladı.

  Grubun yaklaşık 30 metre önünde bulunan E.T. üzerinde bulunan silahı arkadaşına vermek isterken, emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Hemen bir köşeye çekilen E.T.'nin üzerinde bulunan silah, polis tarafından alındı. E.T.'nin yürüyüş yapan grupla hiçbir ilgisinin olmadığı, güvenlik kamerasına net bir şekilde yansıdı.

  Malatya Valiliği, olay sonrası yaptığı açıklamada, "Üzerinde kimlik bulunmayan şahsın, E.T. isimli erkek şahıs olduğu, GBT kaydından 20 adi suçtan kaydının bulunduğu ve aranmadığı, yürüyüşü gerçekleştiren grupla hiçbir ilgisinin olmadığı, etkinliğin yapıldığı bölgede iş yerinin bulunduğu anlaşılmıştır" denilmişti. /FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam