Önce Öğrendiler Sonra Özel Turnuvaya Katıldılar

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Battalgazi Belediyesi tarafından görme engelli bireyler için düzenlenen 1.Görme Engelliler Satranç Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu. Centilmence geçen turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder takdim etti.
Battalgazi Belediyesi tarafından Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan sportif ve sanatsal kurslar yoğun ilgi görmeye devam ederken, özel gereksinimli sporcular için özel bir turnuvaya da imza atıldı. Merkezde açılan satranç kursunda faydalanan Görme Engelli kursiyerler için 1.Görme Engelliler Satranç Turnuvası düzenlendi. Bir gün süren ve 22 kursiyerin katıldığı turnuva, birbirinden heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Centilmence geçen turnuvada şampiyonluğa uzanmak için kıyasıya bir performans ortaya koyan kursiyerlere, turnuva sonunda özel ödüller takdim edildi. Turnuvada tüm rakiplerini mağlup etmeyi başaran Furkan Ahaş, turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam