ÖRNEK AİLE ZİYARET EDİLDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’da, zor şartlarda hayata direnen, tüm zorlukları birlikte göğüslemeye çalışan örnek aile olarak gösterilen Hemzem ailesi, ziyaret edildi. 
Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar ve Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Derneği Başkanı İhsan Çolak’ ın birlikte ziyaret ettiği Hemzem ailesi, zor şartlarda hayata direnen, tüm zorlukları birlikte göğüslemeye çalışan örnek aile olarak gösterildi.
Hazinemiz Ailemiz Projesi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette torunları ile birlikte yaşayan, onların bakımını üstlenen Sariye ve Emin Hemzem aile olmanın, birlikte olmak anlamına geldiğini söylediler. Örnek aile ziyaretinde konuşan Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, geleneksel aile yapımızı korumaya daha çok özen göstermemiz gereken günümüzde anne ve babası yanlarında olmadığı halde üç torununa çok kısıtlı imkanlarda sahip çıkan Emin Hemzem ve eşini takdir ettiklerini ifade edip, bu nedenle proje kapsamında kendilerini örnek aile olarak kamuoyu ile paylaşmak istediklerini belirtti.
Hemzem ailesinin büyük annesi Sariye Hemzem ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken sıkıntılar içerisinde çocuklarla birlikte yaşamaya çalıştıklarını, ailelerin her daim birbirine kenetlenmesi gerektiğini belirtti.
Ziyaretin sonunda aileye Hazinemiz Ailemiz Projesi kapsamında takdim edilen hediye aile tarafından memnuniyetle karşılandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam