ÖSYM TERCİHLERİNİN BİTİMİNE SAYILI GÜNLER KALDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

2013-2014 Yılları arasında yapılan YGS ve LYS sınavlarında başarılı puan alan öğrenciler için tercih işlemlerinin bitmesine kısa bir süre kaldı. Tercih işlemlerinin hız kazandığı bugünlerde öğrencilerin nelere dikkat etmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Malatya Yeni Hamle Dershanesi Müdürü Ahmet Polat Kaya öğrencilerin istemedikleri programları asla yazmamasını, sadece istedikleri bölümleri yazmasını istedi. Yeni Hamle Dershanesi olarak dört rehber öğretmeni ile birlikte Malatyalılara hizmet ettiğini söyleyen Kaya öğrencilerin tercih yaparken dikkat etmesi gerektiğini ve istemedikleri bölümleri yazmamasını söyledi.

Kaya Dershanelerin kapatılmak istenmesi olayına da değinerek dershanelerin kapatılması öğrencilerin kaybetmesine neden olacağını belirterek Anayasa Mahkemesi’nin sonucunu beklediğini söyledi.

HABER: VİLDAN GENÇOĞLAN

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam