OY KULLANMAYA GELİRKEN KAZA YAPTILAR

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da otomobilin hemzemin geçitte yük trenine çarpması sonucunda 3 kişi yaralandı. 
Kaza, Yazıhan ilçe merkezi Fethiye Mahallesi hemzemin geçidinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hasan Hüseyin Kahraman idaresindeki 44 PD 904 plakalı bir sürücü kursuna ait otomobil ile Hekimhan’ın Güzelyurt mahallesinden Malatya istikametine doğru gelirken, Yazıhan ilçe girişindeki Fethiye Mahallesi hemzemin geçidinde Malatya’dan Sivas’ın Divriği ilçesine gitmekte olan 53289 nolu cevher trenine çarptı.
Kaza esnasında yük treninin hem zemin geçitten geçerken, hemzemin geçidin kapalı olduğu ve sesli ve ışıklı uyarı verildiği, ancak sürücünün aracını durduramayarak trene çarptığı ileri sürüldü.
İlk müdahaleleri kaza yerinde 112 acil servis ambulans görevlilerince yapılan otomobildeki sürücü Hasan Hüseyin Kahraman, araçtaki Sevim Kahraman (64) ile Zibet Karlıdağ (70) Malatya Devlet Hastanesi’ne getirildiler. Burada da müdahaleleri yapılan yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi‘ne sevk edildiler. Yaralıların hayati tehlikeleri sürüyor.
Kazaya karışan ailenin bir yakınlarının Hekimhan ilçesinin Güzelyurt Mahallesindeki düğününe gittiği ve Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle oy kullanmak için Malatya'ya dönerken kazaya karıştıkları belirtildi. 
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam