ÖZDEMİR, "ELEKTRİK KESİNTİLERİ SORGULANMALI"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, “Hastanemizde fazla zaafiyet olmadan elektrik sorunu çözüldü” dedi. 
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret edip, ‘hayırlı olsun’ temennilerini ileten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, “Bizim gibi demokratik toplumlarda 4’ncü güç olan basın, çok önemli bir yer işgal ediyor. Ama, haklının ve hakkın yanında olan basın bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.
Bir basın mensubunun geçtiğimiz Cumartesi günü aşırı rüzgardan dolayı yeni Devlet Hastanesi’nin elektriklerinin kesilmesi ve jeneratörlerin de yaklaşık bir saat geç devreye girmesiyle ilgili sorusuna karşılık Özdemir şunları söyledi: 
“Saat 17,00 civarında fırtınadan sonra elektrikler kesildi. Jeneratörler de devreye girmedi. Akabinde görevlilerimizin çalışması sonucu 45 dakika sonra elektrik verildi. Ancak, elektrik olmadığı sürece, ameliyathane ve yoğun bakımdaki bölümde, kesintisiz güç kaynağı UPS cihazları devrede idi. ameliyathane ve yoğun bakımda bir zafiyet oluşmadı. Ancak ızdırap duyduğumuz fazla elektrik kesintisi bizi de sıkıntıya sokmaktadır.
Daha sonra jeneratör senkerizasyon sorunu çözüldü. Hastanemizde fazla zaafiyet olmadan elektrik sorunu çözüldü. Ancak bu kadar çok fazla elektrik kesintisinin de sorgulanması lazım. Fırtınadan önce 10 saat süren elektrik kesintileri de oldu. Jeneratörler devreye girdi. Fırtına günü jeneratörlerin devreye geç girmesi konusu ile sık sık elektrik kesintilerine çözüm oluşturulmasını ilgili yerlere ilettik.“
Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Göçmen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nezaketinden dolayı hoş geldiniz, diyor, teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam