ÖZTÜRK: “YAZIHAN’IN YENİ DÖNEMİ, HİZMET DÖNEMİ OLACAK”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti’nin Yazıhan Belediye Başkanlığı adayı Nevzat Öztürk, “Yeni dönem Yazıhan için hizmet ve yatırım dönemi olacak” dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren Öztürk, “Yazıhan’ımızın tüm bölgelerinde kapısına gidilmedik ev ve eli sıkılmadık vatandaş bırakmayacağız. Tek tek vatandaşımızın yanına gidiyoruz. Yazıhan yeni döneme ve yeni hizmetler ile büyük projelere hazır. Bu yeni dönem Yazıhan için hizmet dönemi olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yazıhan tüm köyleri ile bir bütün olarak gelişecek ve bölgemizin en hızlı büyüyen ilçesi olacaktır” diye konuştu.
Vatandaşları tek tek evlerinde ziyaret eden Öztürk, “Yazıhan şehircilikte, sanayide, tarımda ve kültürel yatırımlarla beklediği ve hakkı olan yatırımları bu dönem eksiksiz ve hızlı bir şekilde alacaktır. Sadece belediyecilikteki alt yapı hizmetleri için değil, ilçemizi bir bütün olarak geliştirmek, büyütmek ve ileriye daha sağlıklı ve planlı bir şekilde taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam