ÖZÜRLÜ VATANDAŞIN, BOŞANDIĞI EŞİNİN KARDEŞİ TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİ İDDİASI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde ikamet eden Mustafa Acar isimli özürlü şahıs, tarlada çalışırken ayrıldığı eşinin kardeşi tarafından darp edildiği ileri sürüldü. 
Özürlü olan Mustafa Acar, boşandığı eşinin kardeşi tarafında darp edildiğini iddia etti. Kayın biraderinden davacı olan Acar, “14 yıllık evliyim, 13 yaşında bir kızım 9 yaşında da bir oğlum var. Eşim ailesinin baskısı üzerine benden ayrıldı. Yani beni terk etti. Kızım 13 yaşında öğretmenleri beni çağırdı, derslerinin gittikçe düştüğünü söyledi. Ben de küçük oğluma 'git annene söyle ablana biraz ilgi göstersin dersleri iyi değil arkadaşları iyi değil' dedim“ diye konuştu. Acar, daha sonra şu iddialarda bulundu: “Tarlada çalışırken arkamdan gelen kayın biraderim vurmaya başladı. Ben de bakmadım birden tekmeyle burnuma vurdu. Özürlüyüm. Gözümde gözlük vardı, kırıldı düştü etrafımı göremedim. Daha sonrada kafama yumruk salladı, ben bir şey yapamadım. Karşıdan gören olmuş, onların bağrışmalarına beni bıraktı kaçtı. Şimdi kadın hakları diyenlere sesleniyorum. Ben yüzde 68 özürlüyüm. Benim hakkım yok mu? Hem benden ayrılıyor hem de beni dövdürüyor. İki çocuğumun hayatı ne olacak. Doktora gittim rapor verdiler. Ama ne kadar verdiklerini bilmiyorum, polis biliyor.”
Acar, “Daha önce eşim tarafından birkaç kez darp edildim ancak şikayetçi olmadım” iddiasında da bulundu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam