POLAT: “AK PARTİ ESNAFI DÜŞÜNEN BİR PARTİDİR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçiler Sendikası (Hizmet-İş) Malatya Şubesi’ni ziyaret etti.
30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim nedeniyle Hizmet-İş Sendikası Malatya Şubesi’ni; AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ile birlikte ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, sendikaların toplumların gelişmişlik seviyelerini belirten kriterlerden olduğunu söyledi.
Polat, “Hizmet-İş sendikamız belediye çalışanlarının hak ve hukuklarıyla yakından ilgilenen bir sendikamız. Allah bu görevi bize nasip ederse hiçbir çalışanımızın özlük haklarıyla ilgili bir değişiklik olmaksızın, görev ve sorumlulukları çerçevesinde çalışmalarına devam edecekler, hiçbir arkadaşımızın mağduriyeti söz konusu olmayacaktır. Gerek mevcut arkadaşlarımızla gerekse yeni takviyelerle Yeşilyurt için koşturacağız. Benim arzum arkadaşlarımız önden koşsun ben onlara yetişmek için çabalayayım. Hep birlikte Yeşilyurt için hizmet yarışına girelim” dedi.
Hizmet-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ise AK Parti heyetinin sendikalarını ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1 Nisan’da fiilen yürürlüğe girecek olan Büyükşehir Yasası’nın belediye çalışanları açısından önemine değindi.
AK Parti heyeti, daha sonra Yeni Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek sanayi esnafından destek istedi. Yeni sanayi esnafı ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Polat, “Sanayi esnafımızın hemen hemen hepsini ziyaret ettik. Birkaç gün daha sanayi esnafımıza olan ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. AK Parti sözünü duyduklarında esnafımızın yüzünün güldüğünü görüyoruz. Açıkçası AK Parti esnafımızı düşünen, esnafımıza destek veren bir partidir” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam