POLAT: “BİZ YEŞİLYURT’TA KAYNAKLAR ÜRETECEĞİZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti’nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, Malatya Elektrikçiler Odası’nı ziyaret etti.
Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberindeki partililerle birlikte Elektrikçiler Odası’nı ziyarette yaptığı konuşmada, seçilmesi halinde yapacaklarını dile getirip, Yeşilyurt’u sağlıkta, eğitimde, sporda ve kültürde birer merkez haline geleceğini söyledi.
Polat, amaçlarının mutlu insanların yaşadığı bir Yeşilyurt olduğunu kaydetti. Hacı Uğur Polat, “Yeşilyurt’ta kaynaklarını israf etmeyen ekolojik kent, kentte yaşayanların hak ve hukukunu koruyan değişimci kent, Güzelliği öne çıkaran ve duygulara hitap eden, gelişiminin her aşaması planlı, programlı estetik kent olması için çaba sarf edeceğiz. Tüm bunların sonucu kalite kenti hedefliyoruz. Açıkça kaynak üretmeyen kişi ve kurumların vaatleri afakidir, havada kalmaya mahkumdur. Biz Yeşilyurt’ta kaynaklar üreteceğiz. Bizler Yeşilyurt’un yeşilini zaten koruyacağız. Ama daha fazla nasıl yeşilini arttırabiliriz? Bunun derdine düşüp, bunun uğraşını vermemiz gerekiyor. İnşallah Yeşilyurt’un yeşilini daha da arttıracağız, daha da ileri götüreceğiz. Bu bizim boynumuzun borcudur” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk ise, “Her ne kadar siz Yeşilyurt’a aday iseniz, bende o yörenin insanıyım. Tabii ki Yeşilyurt’a hizmet edeceğinizi biliyoruz. İnşallah hem yöremize hem de bizlere sahip çıkarsınız” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam