PORGALI: “BÜYÜKŞEHİR’E HUZURLU BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YEŞİLYURT’A TALİP OLDUM”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, seçmenin bilinçlendiğini ve yapılacak en ufak bir yanlışın geleceğin yanlışı olduğunu söyleyerek, “Büyükşehire huzurlu bir başlangıç için Yeşilyurt’a talip oldum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililer il birlikte Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı’yı ziyaret etti. Kalı ile bir süre sohbet eden Porgalı, yerel seçimler ile ilgili istişarelerde de bulundu.
30 Mart yerel seçimleri ile birlikte Büyükşehir’e huzurlu bir başlangıç için Yeşilyurt’a talip olduğunun altını çizen Porgalı, “30 Mart yerel seçimlerinin ertesi günü Malatya Büyükşehir oluyor. Bizlerde iki metropol ilçeden Büyükşehir’e huzurlu bir başlangıç için Yeşilyurt’a talip olduk. Seçimi kazanmak ve ilçedeki sorunların çözümü için elimizi taşın altına koyduk ve elimizden geleni yapıyoruz. Her zorluğu göğüslemek için aday olduk. İlk olarak Malatya ve Yeşilyurt’un kazanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.
Yapılacak bir yanlışın geleceğin yanlışı olduğunu belirten Porgalı, seçmenin bilinçli bir şekilde en ince detayları inceleyerek oy kullandığını ifade etti.
Hulisi Porgalı, “Malatya ve Yeşilyurt’un kazanması bizlerin geleceğinin, çocuklarımızın ve torunlarımızın kazanması olacak. Burada yapılacak bir yanlış yüzyılın yanlışı olacaktır. Malatya seçmenlerinin bu konuda duyarlı davranacağını, oldukça seçici olacağını ve seçmeninde bilinçli olduğunu biliyoruz. Seçmenlerimizin hangi adaya oy vereceğini çok ince detayları inceleyerek karar vereceklerini düşünüyorum. Memleketimiz ve tüm Malatyalılar için hayırlı olanı temenni ediyorum” ifadelerini kaydetti.
Sağlığın hayatta başka değerler ile ölçülemeyecek kadar önemli olduğuna vurgu yapan Porgalı, “Malatya’da sağlık alanında çok önemli bir yere sahip Gözde Hastanesi ve Gözde Sağlık Grubu’na Malatya’ya verdikleri sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı ise seçim sürecinin oldukça zor ve yorucu bir dönem olduğunu, kazanın da kaybedeninde işinin zor olduğunu belirterek, “İçerisinde bulunduğunuz süreç oldukça zor bir süreç. Hem yorucu, hem heyecanlı, hem de stresli bir dönem. İnşallah umduğunuzu bulursunuz. Malatya ve Yeşilyurt için hayırlısı olur. Ümit ediyorum ki Malatya kazanır. Malatya büyükşehir oldu ve bu konuda yapılması gereken çok iş var. Kazanın da kaybedeninde işi kolay değil” ifadelerini kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam