PORGALI, ŞİRE PAZARI’NI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililer ile birlikte Şire Pazarı, Adıyaman Çelikhanlılar Derneği ve Pazar esnaflarını ziyaret etti.
İlk olarak Şire Pazarı esnaflarını ziyaret edip sıkıntı ve taleplerini dinleyen Porgalı, kayısı fiyatları ve son durumu hakkında bilgiler aldı. Porgalı ve beraberindeki heyet daha sonra pazar esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Porgalı, çocuklarla yakından ilgilendi. Porgalı’ya oldukça yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise yerel seçimlerde destek sözü verdiler.
Porgalı son olarak Adıyaman Çelikhanlılar Derneği’ni ziyaret etti. Burada dernek başkanı ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Porgalı, kendisine Çelikhanlı denmesinden gurur duyduğunu belirterek, “Dedem Yeşilyurt Yakıncalı, babaannem Porgalı’dır. Soyadımızın da Porgalı olması vesilesi ile yıllarca bize Çelikhanlılar dediler. Biz bunu şerefle karşıladık” dedi.
Malatya’nın Büyükşehir olması ile Merkez ilçe Yeşilyurt’un sınırlarının genişlediğine vurgu yapan Porgalı, “Yeni Yeşilyurt bizim eskiden bildiğimiz, 10-20 bin kişilik nüfusu olan bir bölge değil artık. Yeni kurulacak olan bu yeni Yeşilyurt’ta bizlerin üzerinde düşen görevlerde oldukça fazla. Bu bölgede daha çok tarım ve hayvancılıkla uğraşılan kırsal ve yeşil alanlardan oluşmakta. Bizlerde Yeşilyurt’u kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Hulisi Porgalı, eşi Nihal Porgalı ile sırt sırta verip çalışarak bugünlere geldiğini belirterek, “Bizler iletişim çağındayız. Araştırın, çocuklarınıza sorun bunlar geçmişte ne yapmışlar, nerede okumuşlar, ne iş yapmışlar, neyi başarmışlar, neyi başaramamışlar ve bugün ne için buradalar. Çok şükür bu zamana kadar benim banka ve belediye ile işim olmadı, hiçbir konuda dahile yapmadım. Dişimle tırnağımla, alın terimle, namusumla, yeri geldi eşimle sırt sırta verip çalışarak bugünlere geldim” şeklinde konuştu.
Adıyaman Çelikhanlılar Derneği Üyesi Yusuf Sürücü ise, ziyaretinden dolayı Porgalı’ya teşekkür ederek, “Sayın Hulisi Porgalı’ya destek vererek Malatya’nın kalkınmasına katkıda bulunacağız. Malatya’nın büyükşehir olması ile 180 bin seçmeni olan Yeşilyurt ilçemize oldukça büyük ve güzel hizmetler getireceğine inancımız tamdır. Kendisi çok başarılı bir iş adamıdır. İşinde gösterdiği başarıyı Yeşilyurt için de göstereceğine eminiz” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam