PORGALI: “YEŞİLYURT MALATYA’NIN EN BÜYÜK DİNAMİKLERİNDEN BİRİ OLACAKTIR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, 2’inci Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem’i ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, ziyarette yaptığı konuşmada; organize sanayilerin öneminde değinerek şöyle konuştu:
“Organize sanayiler bir şehrin en büyük dinamiklerinden bir tanesidir. Buradaki üretim, buradaki işsizlik ve iş potansiyeli Malatya’nın ve büyükşehrin en büyük dinamiklerinden biri olacaktır.”
1’inci ve 2’inci Organize Sanayilerin Yeşilyurt bölgesinde yer aldığının altını çizen Porgalı, Malatya’ya dışarıdan yatırım çekmek için ellerinden geleni yapacağının sözünü verdi. Porgalı, “Vahap Erdem ile sık sık görüşüp istişareler halinde olacağız. Biliyorsunuz 2’inci Organize Sanayi’de Yeşilyurt’un sınırları içerisinde. Bizde buradaki yatırımlara hem dışarıdan hem de Malatyalı ve Malatyalı olmayanların dışarıdan yatırımlarını çekmek için elimizden geleni yapacağız. Buralardaki alt yapı ve üst yapı sorunlarından, her konuya kadar belediye olarak kendilerine destek vereceğiz. Biz yaptık mantığı oldu değil, beraber istişareler halinde sorunları varsa el ele kol kola yapacağız” dedi.
2’inci Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap Erdem ise Porgalı’ya işin sanayi kısmının da düşünülerek yatırımlar yapılmasını önererek, “Bu ilk ziyaretiniz değil. Daha öncede bölge müdürlüğü izin sürecinde de daha önceki zamanlarda da sürekli görüştüğümüz ve çok yakın mesafede bulunduğumuz bir ağabeyimiz. İnşallah bu süreç kendileri için hayırlı olur. Organize Sanayi Bölgelerinin merkez ilçeniz Yeşilyurt’ta kalması bence büyük bir avantaj. Üretimin, yatırımın kalbi burada. İnşallah işin sanayi kısmını da değerlendirerek, yatırımlarınızı ona göre yaparsınız. Ekibinize ve size başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam