PORGALI’DAN MASİAD’A ZİYARET

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hulisi Porgalı, seçim çalışmaları kapsamında Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MASİAD) ziyaret etti.
MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve dernek yöneticileri ile bir araya gelen Porgalı, “Malatya artık iki metropol ilçesiyle birlikte büyükşehir statüsünde, Yeşilyurt ise sanayisinin yoğun olduğu, işadamlarıyla bilinen Malatya’nın Batı’ya açılan penceresi. Buna rağmen yeterince gelişememiş, pastadan payını yeterince alamamış bir bölge” dedi.
Porgalı, “Modern, Avrupai bir görünüm sağlamak, yapılacak işlerimizin çok olduğunu biliyoruz. Donanımlı, yüksek kapasiteli kişilerin göreve gelmesi gerekiyor. Biz de bu göreve talip olduk, taşın altına elimizi koyduk. Tek başıma yapıyorum demeyeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla, işadamlarıyla, derneklerle istişare içerisinde beraber hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.
MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, “Önce Malatya diyecek, donanımlı partilerin göz önünde bulundurulmayıp görevi en iyi şekilde kimin yapabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Malatya üçe bölünüyor, bölündüğü gibi Yeşilyurt’a bağlı ciddi bir nüfus oluşuyor. Özellikle alt yapıyla ilgili ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kalacaksınız, girmiş olduğunu bu yolda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam