“PRESTİJLİ CADDELER YAPACAĞIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, yerel seçimler öncesi esnaf ve mahalle gezilerine devam ediyor. 
Malatyapark'ta işletme sahipleri ve AVM ziyaretçileri ile sohbet eden Mimar Köksal vatandaşlardan destek isteyerek onlara yeni dönemde uygulamayı planladıkları projeleri anlattı.
Köksal, "Fahri Kayahan ve Tecde ile otogar arasına çıkan, yeni açılan 50 metre genişliğinde bir yol var. Bu iki bölgemizi Malatya' nın en prestijli caddesi haline getireceğiz. Fahri Kayahan bölgesindeki orta refüjdeki düzensizlikleri kaldıracağız. Çok sayıda kavşak ve ışık sistemi var bunları iptal edeceğiz. Orta refüjü 8 metre genişliğin de bir yeşil alana çevireceğiz. Çok tatlı, prestijli yan ve çevre düzenlemeleriyle harika bir yol haline getireceğiz. Sadece Fahri Kayhan ve Tecde bölümü değil, Malatya'nın bir çok bölgesinde alt merkezler oluşturacağız. Melekbaba, Kiltepe, Çarmuzu, Yeşiltepe gibi yerlerde kentsel dönüşüm uygulayacağız. Bu mahallelerimizde geniş yollar, çocuk parkları, yeşil alanlar, spor tesisleri olacak. Kentsel dönüşümün olduğu mahallelerimiz yeniden düzenlenecek ve yepyeni bir görünüme kavuşacak" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam