PROF. DR. KARAGÖZ: “ÇANAKKALE’Yİ YENİ NESİLLERE İYİ ANLATMALIYIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr Mehmet Karagöz, “Çanakkale’yi yeni nesle iyi anlatmamız gerekiyor” dedi.
Birlik Vakfı Malatya Şubesi, öğretmenler Kulübü tarafından Prof. Dr Mehmet Karagöz’ün konuşmacı olarak katıldığı Çanakkale ve Mehmet Akif’i anma konferansı gerçekleştirildi. Yoğun katılımın sağlandığı program büyük bir beğeni ile izlendi.
Konuşmacı Prof. Dr. Mehmet Karagöz, Çanakkale’nin tarihi ve manevi dinamiklerinin kavranabilmesi için hem Osmanlı İmparatorluğu hem de Türkiye Cumhuriyeti açılarından bakılmasının zaruri olduğunu vurguladı.
Prof. Dr. Karagöz, “Çanakkale’ye yeni nesle iyi anlatmamız gerekiyor. Büyük bedeller ödeyerek elde ettiğimiz Çanakkale kazanımlarımızın sürdürülebilmesi için milletçe çok okumalı ve görev ve sorumluluklarımızı unutmamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam