“PROJELERDE İŞBİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği projelerinde iş birliği sağlayacağız” dedi. 
Ağbaba yaptığı açıklamada, “Türkiye Belediyeler Birliği ile Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (DABB) Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Ayaş beldesinde ortaklaşa düzenlediği eğitim seminerinde Mersin’den Antalya’ya, Adıyaman’dan Niğde ve Malatya’ya 20 belediyeden toplam 105 katılımcı hazır bulundu” dedi.
Seminerlerin ikinci gününe katılan Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, DABB’ın büyümesi için gereken her türlü desteği vereceklerini vurgularken, "Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği öyle bir işlev üstlenecek ki birlik içindeki iyi bir proje diğer belediyelerde de uygulanacak. Projelerde sağlanacak işbirliği, sadece araç gereç anlamında bir işbirliği olarak kalmayacak. Her alanda tam bir işbirliği sağlanacak ve birlikte çalışabilirlik koşulları geliştirilecek’’ ifadelerini kullandı.
“PROJELERDE İŞBİRLİĞİ SAĞLAYACAĞIZ”
Ağbaba, DABB’ın büyümesi için gereken her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Projelerde iş birliği yapacağız. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği öyle bir işlev üstlenecek ki birlik içindeki iyi bir proje diğer belediyelerde de uygulanacak. Bu sadece araç gereç anlamında bir işbirliği olarak kalmayacak’’ diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam