PTT ÇALIŞANLARI KAN VERDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

PTT Malatya çalışanları, Kızılay’ın kan kampanyasına desteğini sürdürdü. 
Malatya Belediyesi eski meydanında konuşlanan Kızılay aracında ver vermeleriyle ilgili açıklama yapan Malatya PTT Başmüdürü Fahri Ocak, “Posta Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi mensupları olarak, vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmanın yanında sosyal bir sorumluluğu da yerine getirmekteyiz. Ülkemizdeki kan ihtiyacına bir nebzede olsa katkı sağlamak amacı ile Genel Müdürlüğümüz ile Türk Kızılay’ı arasında tüm personelimizi kan bağışı yapmaya teşvik etmek ve kan bağışının acil bir ihtiyaç olmayıp sürekli bir ihtiyaç olduğu bilincini yaygınlaştırmak amacı ile düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyasına” hoş geldiniz. Teknolojinin tüm alanlarda yaptığı gelişme ve yeniliklere rağmen kan ve kan bileşenlerinden elde edilen ürünlerin yerine kullanılacak tedavi yöntemi geliştirilememiştir” ifadelerini kullandı.
“Ülkemizde her yıl 2 milyon insan, hayata tutunabilmek için bizlerin bağışladığı ve bağışlayacağı kana ihtiyaç duymaktadırlar” diyen Ocak, açıklamasını şöyle tamamladı: 
“Üretilmesi mümkün olmayan bir doku olan kanı bağışlamakla o insanlara hayat vermiş oluyoruz. Bu nedenle kan bağışı insan yaşamı için yapılan en büyük armağandır. Malatya PTT Merkezinde 3 ayda bir yaptığımız bu kampanyayı hava şartlarının uygun olması nedeni ile ve siz değerli Malatyalı hemşerilerimizin kan bağışı hakkında bilinçlenmesini ve katılımını sağlamak amacıyla bu ayki kampanyamızı burada yapıyoruz. Yıllarıdır “Bak postacı geliyor, selam veriyor” dizeleri ile hatırladığımız postacıları; “Bak Postacı geliyor, Hayat veriyor.” sloganı ile tanımış oluyoruz.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam