"RAKİPLERİMİZİN PUAN KAYBETTİĞİ HAFTADA LİDERLİĞE OTURDUK"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, grupta liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. 
Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Pilten, rakiplerinin puan kaybettiği 12. haftada önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti. Ligin 12. haftasında sahalarında oynadıkları Fethiyespor maçında futbolcuların iyi bir performans ortaya koyduğunu dile getiren Pilten, "Maç güzel bir mücadeleye sahne oldu. Kıran kırana geçen bir 90 dakika izledik. Önemli olan 3 puandı ve takımımız onu almasını da bildi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna oturduk. İnşallah takımımızı güzel günler bekliyor. Aldığımız 3 puanı taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.

"GÜCÜMÜZÜ BİLİYORUZ"
Pilten, grubun iddialı ekiplerinden biri olduklarını belirterek, ilerleyen haftalarda galibiyet serisini sürdürüp, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini dile getirdi.
İyi bir kadroya sahip olduklarını ve güçlerini bildiklerini ifade eden Pilten, şunları söyledi: "Fethiyespor maçı geride kaldı. Aydınspor 1923 gibi güçlü bir takımla önümüzdeki hafta oynayacağımız önemli bir maç var. Zor bir karşılaşma olacak. Ama biz gücümüzü biliyoruz. Kazanabilecek güçteyiz. Güzel bir seri yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek için bu hafta çok çalışıp, Aydınspor 1923 maçına konsantre olacağız."

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam