“RAMAZAN BAYRAMI, YETİM VE YOKSULLARIN GÖZETİLDİĞİ ENDER GÜNLERDİR”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ramazan Bayramı, yetimlerin ve yoksulların gözetildiği ender günlerdir” dedi. 
Başkan Gürkan mesajında, "Bayramlar, kardeşlik, dostluk, saygı ve sevgi bağlarının pekiştiği, yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, yetimlerin ve yoksulların gözetildiği ender günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlenip şekillendiği müstesna günlerden olan bayramlar, sıla-i rahim açısından da özel günlerdir. Sevgili Peygamberimiz (SAV), “Recep Allah’ın ayı, Şaban benim ayım, Ramazan ümmetimin ayıdır” buyurmaktadır. Ümmetin ayı Ramazan'ın hüznünü, Ramazan Bayramı'nın sevinci ile teselli oluyoruz. Bu vesile ile bütün İslam aleminin, milletimizin ve hemşerilerimizin mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam