“RAMAZAN DA DOLU DOLU FAALİYETLER YAPACAĞIZ”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, “Ramazan ayında dolu dolu faaliyetler yapacağız” dedi. 
Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş olarak hazırlıkları sürdürdüklerini söyleyen Sabri Akın, “Her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da 3 ana etkinlik düzenleyeceğiz. Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Dini Yayınlar Fuarı, Aspuzu Geceleri ve şerbet çeşmesi olmak üzere 3 etkinlik düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sabri Akın, “Aspuzu Geceleri programının Malatya Büyükşehir Belediye binası yanında teravih namazı sonrasında düzenleyeceğiz. Mehteran gösterisinden ilahilere, tiyatrodan, dini sohbetlere kadar birçok etkinlik düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.
Şerbet çeşmesinde ise teravih namazından sonra şerbet ikramı olacağını da bildiren Akın, “Malatya Büyükşehir Belediye binası yanında açacağımız Dini Yayınlar Fuarı’nda da indirimli yayınlar vatandaşlara sunulacaktır” diyerek, Ramazan'da dolu dolu faaliyetler yapacaklarını kaydetti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam