REKTÖR CEMİL ÇELİK’E TOPLU GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik’e Üniversitesinin akademik ve idari personelinin yanı sıra şehirden gelen çok sayıda ziyaretçi toplu olarak geçmiş olsun ziyareti yaptı. 
Bir süre önce kalp rahatsızlığı nedeniyle ambulans uçakla Malatya’dan Ankara’ya giden ve özel hastanede ameliyat olan Prof. Dr. Cemil Çelik, Malatya’ya dönerek görevine başladı.
Gerçekleştirilen by-pass operasyonu sonrası eski sağlığına kavuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunmak isteyen ziyaretçileri kabul etti.
Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nin karaciğer naklinden sonra en iddialı bölümü olduğu belirtilen kalp biriminde ameliyat olmayıp Ankara’da ameliyat olması tenkit edilen Çelik’e, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kabulde, İnönü Üniversitesinin akademik ve idari personelinin yanı sıra şehirden gelen çok sayıda ziyaretçi geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam