SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Kan Bankası ve Aferez Ünitesi tarafından İl Halk Sağlığı Müdürlüğünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına İl Halk Sağlığı Müdürlük personelleri de destek verdi. 
Malatya Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kemal Şener, kana her dönemde ihtiyaç duyulabileceğini belirterek, bir ünite kanın hayat kurtaracağına dikkat çekti. Sağlıklı olan herkesi kan bağışında bulunmaya davet eden Şener, ayrıca düzenli olarak kan verilmesinin sağlık açısından son derece önemli olduğunu vurgulayarak, kan bağışında bulunan kurum personellerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.
Dr. Kemal Şener, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) Kan Bankası ve Aferez Ünitesi Koordinatörü Cemal Gökhan ve ekibine teşekkür ederek, yaptıkları işin çok önemli ve olduğunu belirtti. Şener, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu ve kurum olarak kampanyaya her zaman desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam