ŞAHİN, ENSAR VAKFI'NI ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ensar Vakf Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. 
Ziyarette ilk konuşan Ensar Vakfı Malatya Şube Başkanı Ahmet Küçük, kendilerini ziyarete gelen milletvekili Mustafa Şahin’e teşekkür etti. Milletvekili Şahin’in bütün vakıf ve sivil toplum kuruluşlarına yakın ilgi gösterdiğini belirten Küçük, “Sivil toplum kuruluşları soluk boruları nefes boruları. Bunları ne kadar canlı ne kadar diri olursa o kadar iyi olur” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, insanların daha bilinçli bir topluma dönüşebilmesi için bu tür sivil toplum örgütlenmelerinin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Siyasiler olarak STK’lara gerekli önemi verdiklerini belirten Şahin, “Özelikle son günlerde Fransa’da yaşanan olayları görüyoruz. Biz terörün her çeşidine karşıyız ama, özelikle terörün tamamen İslam coğrafyasında kök salmasına vesile olan başta Batı ve Amerika olmasına rağmen sanki Müslümanların terör ruhuyla yetiştirildiğine dair bir takım algılar yapmaya çalışan Batıyı şiddetle kınıyorum” dedi.
Fransa’da karikatür krizi sonrası yaşanan olaylara da değinen Milletvekili Şahin, İslam dininin peygamberini aşağılayıcı ifadeler ve karikatürlerin yayınlanmasına Türkiye’deki bütün insanların tepki vermesi gerektiğini söyledi. Şahin, Cumhuriyet Gazetesi’nin, Fransız dergisinin bazı sayfalarını yayınlamasına da tepki göstererek, “İstanbul merkezli ve kendini cumhurdan yana olduğunu ifade eden bir gazetenin Fransa’daki olayları Türkiye’ye taşıyıp insanları tahrik etme noktasındaki tavrına insanlarımızın tepki vermesi gerekiyor. Ama maalesef bakıyorsunuz Ana Muhalefet partisinin iki Genel Başkan yardımcısı gidip onlara destek veriyor. Peygamber Efendimize bu alçaklığı yapan kişilerinin yanında duruyorlar. CHP’li Genel Başkan Yardımcılarının bunların yanının da durmama zilletini göstermelerini beklerdim” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam