ŞAHİN, TOPSÖĞÜT'Ü ZİYARET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, ülkenin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere en iyi cevabı milletin verdiğini söyledi. 
Şahin, Topsöğüt Mahallesi'ni ziyaret ederek, mahalle muhtarı Mahmut Yiğit ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Milletvekili Şahin, "Gezi eylemlerindeki asıl hedef, Türkiye'deki birlik ve beraberliği sağlamış olduğumuz bu dönemde, ortalığı karıştırıp, birlik ve beraberliği yıkmak idi. İnsanlar birbirlerine düşman gözüyle baksın, birlik ve beraberliği sağlayan AK Parti iktidarı ile Recep Tayyip Erdoğan itibarsızlaştırılsın ve ülke 2002 ve öncesindeki duruma düşsün diye bir çaba içerisine girdiler. Ama milletimizin sağ duyusu, Başbakanımız ve hükümetimizin dirayetli duruşu sevinçlerini kursaklarında bıraktı. Orada başarılı olamayınca bakıyorsunuz bugün adını 'paralel' yapı olarak koydukları, maalesef içimizde bağrımıza basmış olduğumuz bu insanların 17 ve 25 Aralık'ta darbe girişimlerine şahit olduk. Buradaki asıl amaçları, Gezi eylemlerinde yapılamayanı, Gezi'ye yaptıramayan o güçler paralel yapıyı ikame ettiler. Paralel yapı vasıtasıyla ülkeyi tekrar yaşanılmaz hale getirmenin gayreti içerisinde oldular. Kasetler yayınladılar. Montajlı şeyler ortaya çıkarmaya çalıştılar. TÜBİTAK'ın yapmış olduğu bir açıklamada vardı; Başbakan'ın güya oğlu ile yapmış olduğu o telefon konuşmasının kesinlikle montaj olduğu konusunda bilimsel açıklama yapıldı" dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam