ŞAHİN VE TÜFENKÇİ AYNI OKULDA OY KULLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi aynı okulda cumhurbaşkanlığı seçimi oyunu kullandılar.
Şahin ve Tüfenkçi birlikte merkez Şadiye Ünsalan Ortaokulu’na gelerek, ayrı sandıklarda oylarını kullandılar.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklama da, “Ülkemize, dünyadaki bütün mazlumlara hayırlı sonuçlar getiren ne ise o olsun. Cenab-i Allah mahcup etmesin. İnşallah ilk kez vatandaşlarımızın oyları ile seçiyoruz. Bundan sonraki bütün süreçlerde de aynı tempo ve aynı katılımlarla demokratik bir ülkede olmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun” dedi. Şahin, Malatya’daki oy oranı tahminini ise yüzde 70’in üzerinde, Türkiye geneli tahminini ise yüzde 55 civarında olduğunu kaydetti.
AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de eşiyle birlikte oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Öncelikle cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum. İlk defa halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanlığı seçimini yaşıyoruz. Genel itibariyle Malatya’da seçim huzur içinde yapılıyor. Bu seçim aynı zamanda cumhurbaşkanına halka karşı sorumluluğunu da beraberinde getiriyor. Bu seçim halkı Çankaya’ya taşıyor. Yeni Trükiye7de eski Türkiye’nin vesayetçi sistemlerini de görmemiş olacağız. Ben öncelikle seçim sonucunun Malatya ve Türkiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam