ŞAHİN VE TÜFENKÇİ AYNI OKULDA OYUNU KULLANDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi aynı okulda oyunu kullandı. 
Tüfenkçi ve Şahin, oylarını Sadiye Ünsalan Ortaokulu’nda ayrı sandıklarda kullandılar. Oy kullanımının ardından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Şimdiye kadar hep siyasiler konuştu, bugün de halkımız konuştu. Bugün halkımızın sözünü söylediği gündür. Demokrasilerde iradenin tecelli ettiği yer sandıklardır. Sandıklardan çıkan sonuçlara herkes saygı göstermek zorunda. Bu sonuç ister iktidardan yana olsun, ister muhalefetten yana olsun, ama yeter ki doğru tecelli etsin Bugüne kadar yapılan çalışmalarda bu sandık güvenliğinin tamamı milletin iradesinin düzgün bir şekilde yansıtılması amaçlanmaktadır. Öyle tahmin ediyorum, Malatya’mızda huzur içerisinde bir seçim geçiriliyor. Kim kazanırsa kazansın önemli olan bir canın yaralanmamasıdır. Kazasız belasız bir seçim geçirmeyi temenni ediyorum. Sandıktan çıkan neticenin Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “4 aydır sahadayız. Hem büyükşehir olmamızla beraber iki ayrı metropol ilçemiz oldu, bütün köylerimiz mahalleye dönüştü. Yerel yönetimler konusunda ciddi bir devrim ve Malatya’mız içinde büyük bir kazanımdır. Yerelde yapılan hizmetlerin daha süratli bir şekilde yapılması için belediye başkanlarımızın elini güçlendirdiğimiz bir yasal düzenleme yapıldı. Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diliyorum. Bizim inisiyatifimizin dışında yerel seçimlerin daha ötesinde bir genel seçim havasına sokuldu. Arzu etmemize rağmen bunu tezgahlayanlar, 17 Aralık’ta başlayan süreçte milletimizin gerçekten meseleye bakışı hep yönlendirilmeye çalışıldı, milli iradeye ipotek konulmaya çalışıldı.”

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam