ŞAMPİYONADA 2. GÜN HEYECANI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Üniversiteler Arası Bilardo Türkiye Şampiyonası'nda müsabakalara devam edildi. 
İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde, İnönü Üniversitesi Bilardo Salonunda gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Bilardo Türkiye Şampiyonası'nda müsabakalar büyük bir çekişmeye sahne oldu.
1 Mayıs'ta sona erecek olan şampiyona hakkında bilgiler veren Bilardo Malatya İl Temsilcisi Alaattin Geneş, şampiyonaya 15 ilden 22 üniversitenin katıldığını ifade etti.
Geneş, büyük bir organizeye Malatya İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığını ifade ederek, güzel bir salonda düzenlenen şampiyonanın heyecanlı ve keyifli geçtiğini söyledi.
Güneş, İnönü Üniversitesi'nin bilardo sporuna büyük önem verdiğini belirterek, "2005 yılında üniversitede bilardo sporuna başladık. 3 sefer bilardo şampiyonalarına ev sahipliği yaptık, 7 kez de dışarıya gittik. Bayan ve erkeklerde birinciliklerimiz var. Bilardo sporunda çok iddialıyız" şeklinde konuştu.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam