SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Sarıkamış Harekatı'nın 100. yılı nedeniyle Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak başlatılan Sarıkamış şehitlerini anmak için düzenlenen yürüyüş Malatya'da da yapıldı. Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda yapılan yürüyüş 15. Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünün içinde bulunan kırsal alanda yürüyüş gerçekleştirildi.

  2 kilometrelik yürüyüşte sloganlar atıldı tekbirler getirildi, Yürüyüşün ardından, Saygı Duruşu, İstiklal Marşının akabinde Kuran tilaveti ve Şiirler okundu daha sonra kumanyalar dağıtılarak Sarıkamış şehitlerini anmak için düzenlenen yürüyüş etkinliği sona erdi.

  Yürüyüşe Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Koordinasyon Şube Müdürü Murat Kılınç, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel, Gençlik Merkezi Müdürü Osman Şen, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Duran Şahin, Spor Uzmanları, Antrenörler, İzciler, Gençlik Merkezi Üyeleri ve sporcular katıldı./FERDİ DURDU

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam