ŞARJ İSTASYONLARI ENGELLİLERİ MEMNUN ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya Belediyesi’nin engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlayabilmek ve günlük hayatlarının kolaylaştırmak adına kent merkezinde eski belediye binası önü ve Sümer Cami yanına engelli araçları için 2 adet şarj istasyonu kurması memnunlukla karşılandı.
Malatya’da aktif olan bazı engelli dernekleri kurulumu yapılan şarj dolum istasyonları için Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etmek için Emekliler Parkı yanında kurulan şarj dolum istasyonunda bir araya geldi.
Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, Malatya Belediyesi’nin engelli vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışmalar yaptığını vurgulayarak, 2 adet deneme amaçlı olarak kurulan akülü tekerlekli sandalye şarj dolum cihazının daha sonra Malatya’nın farklı noktalarında da kurulumunun yapılacağını söyledi.
Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise engelli vatandaşların günlük yaşantılarını zaman zaman sıkıntıya koyan şarj olayının artık yaşanmayacağını söyleyerek, Malatya Belediyesi’nin çok güzel bir çalışmaya imza attığını belirtti.
Malatya Bedensel Engelliler Derneği Genel Sekreteri Naile Altıntaş da bu çalışma ile Malatya Belediyesi’nin Büyükşehir Malatya’ya yakışan hizmetler ortaya çıkarmış olduğunu söyleyerek, engelli vatandaşların şarj cihazlarını yanlarında taşımadan rahatça dolaşabileceklerini ifade etti. Altıntaş, “Bu şarj cihazları sayesinde yolda kalmadan yolumuza devam edebileceğiz” dedi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam