“ŞEKER FABRİKASI’NIN HER SÜRECİNDE YANINIZDA OLACAĞIM”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Saadet Partisi'nden Malatya merkez ilçe Yeşlyurt Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Mimar Yaşar Köksal, “Şeker Fabrikası’nın her sürecinde yanınızda olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, bunun sözünü veriyorum” dedi.
30 Mart seçim çalışmalarını sürdüren Köksal, beraberinde partililerle birlikte Şeker İş Sendikası'nı ziyaret etti.
Mimar Yaşar Köksal'ı fabrika içersinde şeker çalışanları ve Şeker İş Sendika Başkanı Nuri Murat karşıladı. Fabrika çalışanları ile birlikte yemek yiyen Mimar Köksal, yemeğin ardından Şeker İş Sendikası’na geçerek Nuri Murat ve işçilerle görüştü.
Şeker Fabrikası'nın Malatya ve tarım için önemini aktaran Mimar Yaşar Köksal, “Şeker Fabrikası Malatya için sosyal, ekonomik ve tarımsal bir değer taşıyor. Şeker pancarı dünyanın en önemli endüstri ürünü. Hayvancılık açısından Türkiye'nin en ucuz yem ihtiyacını karşılıyor. Ekonomik açıdan yaklaşık 200 milyonluk bir sirkülasyon söz konusu. Yine pancar yetiştiricisi, nakliyatçısı, hayvan yetiştiricisi, mevsimlik ve kadrolu işçileriyle birlikte büyük bir organizasyon. Ekolojik olarak da dünyanın en önemli oksijen olma kaynağı var. Dolayısıyla Malatya Şeker Fabrikası özelleştirilse bile mutlaka çalıştırılmalıdır. Bu ürün Malatya'nın elini bırakmamalıdır. Şunun altını da çizmek istiyorum. Biz eğer Belediye Başkanı seçilirsek, Şeker fabrikasının her sürecinde yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın, bunun sözünü veriyorum. Sivil toplum örgütlerinden sendikaya kadar her türlü desteği vereceğimizi belirtiyorum” dedi.
Şeker İş Sendika Başkanı Nuri Murat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Köksal' a seçim sürecinde başarılar diledi.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam