SEMPOZYUMA DESTEĞE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydoğdu ve dernek üyeleri, Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret ettiler. 
Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Asım Aydoğdu, 24 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Arguvan Türkü Günleri ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, İnönü Üniversitesi, Arguvan Kaymakamlığı ve Ankara Arguvanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin birlikte organize ettiği 4. Ulusal Arguvan Sempozyuma verilen desteklerden dolayı Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik'e teşekkür etti. Aydoğdu, Çelik’e ayrıca teşekkür plaketi ve sempozyum kitabı da takdim etti.
Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her türlü kültürel ve sanatsal etkinliğe, İnönü Üniversitesi olarak destek vereceklerini belirtti.

Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam